Een stukje geschiedenis

Sv-Events werd opgericht in 2015 met als perspectief het uitbreiden van de voormalige diensten en activiteiten.

Discobar ‘Sound & Vision’ was namelijk reeds voor vele jaren de naam waaronder wijzelf draaiden als DJ op allerhande evenementen. De specialisatie lag dan ook vooral op vlak van allround muziekkennis met als motto ‘Feest voor iedereen!’.

Talrijke Huwelijken, verjaardagen, pensioensvieringen, bedrijfs- en communiefeesten, fuiven werden voorzien van installaties en Dj’s door het gemotiveerde en immer enthousiaste team van Sound & Vision.

Deze naam is dan ook blijven bestaan met als uitbreiding hierop de specialisatie op het vlak van Corporate Events wat ook de gedeeltelijke naamsverandering meteen verklaart.

Bij bedrijfsevenementen zorgt een goede DJ vaak ook voor de nodige ambiance en sfeer, maar heeft de klant daarbijkomend vaak noden die ook om verdere technische ondersteuning vragen en dat is waar Sv-Events de nodige kennis en ervaring voor heeft.

De uitbreiding op vlak van videogebeuren en randapparatuur laat toe om professionele presentaties af te leveren in een Live omgeving. Dit houdt ook in dat Sv-Events instaat voor het leveren van podia en podiumafwerking in de vorm van decordoeken, kortom de basisbehoeften voor elk event waarbij de vraag net iets verder rijkt dan een drive-in set met DJ.

Vanwege COVID-19 krijgt de evenementensector het helaas hard te verduren het laatste jaar. Business meetings blijven hoe dan ook bestaan aangezien vele sectoren wel de behoefte hebben om door te werken en daarbij het contact te onderhouden met werknemers, leveranciers en klanten . Sv-Events volgt dan ook in dit opzet door paraat te staan met Livestream sets op locatie zodat bedrijven hun boodschap alsnog op een professionele manier kunnen verkondigen, al dan niet vanop afstand in deze tijden waarin enkel kleine bijeenkomsten toegelaten zijn.

Wij bouwen vandaag de dag alvast verder aan ons bedrijf waarbinnen communicatie met onze klanten steeds aandachtspunt nummer 1 zal blijven. Hun vertrouwen winnen is 1 zaak van het verhaal, maar dit vertrouwen behouden is iets waarnaar wij elke dag streven en wat gepaard gaat met een correcte service en vlotte communicatie!