DJ'S

Enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen

Zeer uitgebreide muzikale kennis

Enkel Dj's met vele jaren ervaring in de sector

Klantvriendelijkheid en vlotte communicatie gegarandeerd

Boek een DJ met ervaring!

Hieronder vindt u alvast enkele eigenschappen terug waaraan een goede DJ volgens ons moet voldoen om uw feestlocatie tot een ware danstempel om te toveren. Dit zijn uiteraard ook de zaken waaraan onze DJ’s voldoen!

All-round muziek

Elke bekende DJ heeft zijn eigen muziekstijl waarin hij of zij helemaal thuis is, maar uiteraard is niet elk individu fan diezelfde tunes gedurende de hele avond.. Wat had u gedacht van een entertainer die u een vlotte mix van allerhande muziekstijlen aanbiedt, rekening houdend met de generaties die op dat moment aanwezig zijn op locatie.

Uitgebreid muziekbestand

We krijgen vaak de vraag: “Zou u dit nummer eens kunnen draaien aub?” . Hoe lastig is het als je gebrand bent om je moves te tonen op één van jouw lievelingsplaten, maar de DJ moet je jammer genoeg teleurstellen omdat die jouw verzoekje niet in zijn collectie heeft. Wij proberen ervoor te zorgen dat onze DJ’s op de hoogte zijn van de ware klassiekers tot de laatste songs uit de laatste hitlijsten. Een Dj die verzoekjes van het publiek in de mix brengt wordt ten zeerste gewaardeerd. Een uitgebreide collectie aan nummers is hierdoor onmisbaar!

Ervaring met allerhande gelegenheden

Elk evenement is uniek. Zo kan bijvoorbeeld de muziek die een huwelijksfeest op gang draait misschien helemaal niet gepast zijn voor een corporate event of andersom. De opbouw van een feest kan immens hard verschillen naargelang de gelegenheid. Wij geven u alvast de garantie dat we door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan op vlak van volgende events :

  • bruiloften
  • verjaardagen van jong en oud
  • jubilea
  • corporate events
  • openbare partijen (braderijen, opening van een zaak, benefiet,…)

FOTO’S & VOORBEELDEN